Phillips Smith Conwell

Town Centre Victoria Point Refurbishment

Builder

Build Co.

Completed

2015

Location

Victoria Point, Queensland

Photographer

Phillips Smith Conwell

Phillips Smith Conwell was selected from an invited panel of architects to design an upgrade and extension to a major existing suburban shopping centre precinct.  The project brief was to enhance and contemporise the major entry portal and surface treatments to a supermarket mall, and add to the after-hours ambience of its important forecourt space.  Our studio designers and technicians worked closely with the Centre managers to strategize the delivery of the offer to minimise the impact on the continuing  trade of the precinct.

The building design development also informed further master planning options which our practise is now proceeding through the development approval process.